20 Apr, 2014

Wat te doen in Nijmegen?

Brouwerij De Hemel 

Heeft u altijd al eens willen zien hoe een brouwproces in zijn werk gaat en wilt u vervolgens kennis maken met een aantal bieren door middel van een proeverij? Brouwerij de Hemel verzorgt dit alles voor u, als u van tevoren een reservering maakt.

Museum het Valkhof 

Nijmegen museum

Museum het Valkhof is een relatief jong museum dat is ontstaan uit een samenvoeging van twee andere musea. De collectie bestaat voor een groot deel uit Romeinse archeologie en een collectie oude en moderne kunst. Het museum organiseert zo’n acht tentoonstellingen per jaar en is zeker het bezoeken waard. 

Lange Hezelstraat 

De Lange Hezelstraat is de oudste winkelstraat in Nederland en biedt u een veelzijdigheid aan winkels. Van juwelier tot bakker en van restaurant tot galerie, van alles is er te vinden aan De Lange Hezelstraat in Nijmegen.

Waalkade

De Waalkade is goed toeven als u op zoek bent naar een hapje of drankje aan een gezellige kade. Met een uitzicht op voorbij varende schepen, leuke eetcafé’s met terrasjes en het Holland Casino zult u zich zeker vermaken aan de Waalkade.

Wat te doen in Nijmegen?

Zoals u kunt lezen is er genoeg te doen in Nijmegen. Maar er zijn uiteraard nog véél meer dingen die u in Nijmegen kunt doen! Wilt u iets aan deze lijst toevoegen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Zoek uitje

Kies uw thema

Gezin:
Jongeren:
Mannen:
Vrouwen:
Bedrijfsfeest:
Kinderen:
Vrijgezellenfeest:
Stel:

Zoek binnen gemeente